НБЛ

НБЛ (мъже)

21-04-2018

Спартак : Академик Бултекс

81:103 (53:51)


НБЛ (мъже)

18-04-2018

Черно море Тича : Спартак

76:89 (33:48)


НБЛ (мъже)

10-04-2018

Академик София : Спартак

101:73 (53:38)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БАСКЕТБОЛ Новият скаут на националния отбор по баскетбол за мъже е плевенчанин

PostHeaderIcon Новият скаут на националния отбор по баскетбол за мъже е плевенчанин

Новини - Баскетбол
Плевенчанинът Венелин Беров е новия скаут на мъжкия национален отбор по баскетбол. Той от няколко години живее и работи в Германия. В последния сезон Беров бил помощник треньор в отбора от Първа Бундеслига на Германия - Валтер Тайгърс Тюбинген, а сега ще отговаря за скаутинга на съперниците ни в предстоящите квалификации. Венелин Беров се присъединява към другият помощник Николай Господинов и кондиционният специалист Марин Яцински, с които попълват щаба на националния отбор воден от Георги Младенов.

След една от тренировките на баскетболните национали Венелин Беров даде кратко интервю за BGbasket.com, в което се представи, каза повече за себе си и обясни къде работи: "Скоро ще стана на 26 години. Уча в Германия, където от пет години съм треньор, като първите три се занимавах с подрастващи. Последно бях помощник треньор в отбора от Първа Бундеслига Валтер Тайгърс Тюбинген. По принцип съм от Плевен, където съм израстнал и съм играл".

"Последно следих плейофите на българското първенство. Иначе от доста време не бях следил шампионата, тъй като не ми се е налагало. Нещата тук станаха спонтанно и затова гледах последните няколко мача от плейофите. Разбрах, че Николай Господинов няма да се заминава със скаутинг и Георги Младенов търси втори помощник, който да поеме тази роля. Аз се свързах с Младенов, той ме покани в България, където се видяхме и ми даде задачи. Цяла седмица работих върху това и ето ме тук. Много съм мотивиран да работя. Първите ми впечатления са много добри. Всички момчета бяха дисциплинирани, възпитани. Положително съм настроен за квалификациите", сподели за баскетболния сайт Беров.


Добавено в: Събота, 05 Юли 2014 10:15

Петък,
 17 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.