Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало АТЛЕТИКА Преизбраха Добромир Карамаринов за шеф на българската лека атлетика на събрание в Плевен

PostHeaderIcon Преизбраха Добромир Карамаринов за шеф на българската лека атлетика на събрание в Плевен

Новини - Атлетика
Преизбраха Добромир Карамаринов за президент на Българската федерация по лека атлетика (БФЛА). Това се случи на общо събрание на организацията, което се състоя в хотел "Балкан" в Плевен и събра представители на 74 клуба от цялата страна, информира atletikabg.com. Делегатите гласуваха нов 5-годишен мандат на настоящият управителен съвет в състав Добромир Карамаринов (президент), Асен Христов (вицепрезидент), Руен Панчев (вицепрезидент), Румен Йонков и Златин Йонков. Карамаринов, който е и вицепрезидент на Европейската атлетика и президент на Асоциацията на балканските атлетически федерации, бе преизбран за шеф на федерацията за четвърти мандат.

На събранието бе обобщено, че БФЛА е във финансова стабилност без да има дългове. В последните 3 години има нарастване на бройката на клубовете членове на БФЛА, както и на картотекираните състезатели. Бяха подчертани и значителните международни успехи - медалите и призовите класирания на Габриела Петрова, Радослава Мавродиева, Ивет Лалова, Митко Ценов, Георги Цонов, Денис Димитров, Милица Мирчева и Лиляна Георгиева.

"Изключително съм доволен от активността на участниците в събранието. Горд съм, че за пореден път ми бе оказано доверие да ръководя БФЛА. Ще работя както и досега за просперитета на нашия спорт", коментира след избора Карамаринов.


Добавено в: Петък, 06 Ноември 2015 09:15

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.