Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало АТЛЕТИКА Сребро за Тихомир Иванов от Балканиадата в Румъния

PostHeaderIcon Сребро за Тихомир Иванов от Балканиадата в Румъния

Новини - Атлетика
Плевенчанинът Тихомир Иванов се окичи със сребърен медал от скока на височина по време на Балканиадата по лека атлетика за мъже и жени в Питещи (Румъния). Спортист №1 на Плевен за 2014 г. отстъпи позиция, след като преди година беше шампион в същия сектор в румънския град. Снощи Иванов записа личен рекорд за сезона от 224 см. Той преодоля височината от втори опит и това му коства златото. Това беше първият фаул за плевенчанина в състезанието след успехи на 200 см, 210 см, 215 см и 220 см. Димитриос Ходрокукис (Гърция) се справи с 224 см от раз и стана шампион.

Двамата отпаднаха на 228 см. Бронзът заслужи гъркът Константинос Баниотиос също с 224 см, преодолени от трети опит. Другият българин в надпреварата Ангел Карарадев се класира осми с 200 см.

Доскорошната състезателка на АК "Георги Дъков" (Плевен) Рената Петкова пък приключи на осмо място в дисциплината мятане на диск. Родената в Трявна възпитаничка на плевенското СУ "Георги Бенковски" изпрати уреда в най-добрия си опит на разстояние 45.79 метра.

Източник: bgathletic.com


Добавено в: Неделя, 02 Август 2015 17:41

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.