Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало АТЛЕТИКА Тихомир Иванов с бронзов медал от Балканиадата в Истанбул

PostHeaderIcon Тихомир Иванов с бронзов медал от Балканиадата в Истанбул

Новини - Атлетика
Тихомир Иванов донесе голям успех за плевенската атлетика. Плевенчанинът спечели бронзов медал при дебюта си на Балканиада за мъже и жени, пише bgathletic.com. Възпитаникът на треньор №1 на Плевен за миналата година Георги Гетов се окичи с бронза с постижение от 219 см в скока на височина от първенството в зала "Ашлъ Чакър Алптекин" в турския мегаполис Истанбул. Иванов остана на 1 см от личния си рекорд, който постигна в Добрич преди седмица. Той започна състезанието си с успех на 200 см, а през 205 см, 208 см, 211 см, 214 см, 217 см премина с нито един успешен първи опит. Но пък скочи 219 см от раз, а на 221 см отпадна.

Балкански шампион стана Антониос Масторас (Гърция) с най-добър скок от 227 см, а със сребърния медал с окичи Милос Тодосийевич (Сърбия) с 221 см.

Припомняме, че това е трети голям успех за младия плевенски лекоатлет. През миналата седмица Спортист №3 на нашия град за 2013 г. Тихомир Иванов първо спечели традиционния турнир "Академик", след като преодоля летва с височина от 220 см, а два дни по-късно стана и национален шампион със същото най-добро постижение, което е и негов личен рекорд.

Източник: bgathletic.com


Добавено в: Събота, 22 Февруари 2014 19:22

Четвъртък,
 2 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.