Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ХАНДБАЛ Хандбален клуб "Шугар" отчете успешна година и награди най-добрите си състезатели

PostHeaderIcon Хандбален клуб "Шугар" отчете успешна година и награди най-добрите си състезатели

Новини - Хандбал
За осма поредна година плевенският хандбален клуб "Шугар" раздаде годишните си награди на свои състезатели, завоювали успехи през сезон 2012/2013 г., информира за вестник "Посредник" Силвия Марковска, старши треньор и вицепрезидент на клуба. Традиционното коледно тържество и раздаването на наградите се проведоха на 15 декември в ресторант “Централ”. Сред официалните гости на събитието бяха народният представител от групата на БСП, Васил Антонов, областният управител на Плевен, Илиян Йончев, общинският съветник от групата на БСП в местния парламент Любомир Буковски и много други гости и приятели на клуба. Тържеството беше открито от Тошко Станчев, президент на ХК "Шугар”.

От името на клуба на официалните гости бяха връчени благодарствени писма за подкрепата и съдействието, оказвани през годината. Награда имаше и за проф. д-р Димитър Стойков, кмет на Община Плевен, която му беше връчена лично на 18 декември. По време на празничното тържество г-н Антонов и г-н Йончев връчиха 56 награди - златни купи, плакети и грамоти на младите хандбалисти.

“Общо 98 момчета и момичета са картотекирани в плевенския клуб, с двама треньори - Силвия Марковска и Виктория Пеева. ХК “Шугар” изпраща една много успешна година. Класирали сме се на три първи места, две втори, едно четвърто, шеста позиция в Купа България за жени и седми в "А" група пак при жените. Най-изявената наша състезателка е Александра Антонова, която беше отличена на церемонията “Спортист на годината на Плевен” на 5 позиция в Топ 10. Пожелавам на себе си и на децата здраве и една много успешна и щастлива нова 2014 година”, каза специално за “Посредник” Силвия Марковска.

Източник: posredniknews.com


Добавено в: Четвъртък, 19 Декември 2013 11:59

Вторник,
 7 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.