ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Барселона грабна купата на плевенската "Шампионска лига"

PostHeaderIcon Барселона грабна купата на плевенската "Шампионска лига"

Новини

Барселона спечели благотворителния турнир "Шампионска лига", организиран от плевенския Фен клуб на Реал (Мадрид), пише ИнфоПлевен. На финала последователите на Меси и компания се наложиха с 4:1 над ЦСКА. Осем отбора с имена на европейски грандове се бориха за победата в турнира, който започна вчера и днес в 16 часа беше официалното му закриване и връчването на наградите. Победителите от Барселона се окичиха с медали за първото място и вдигнаха купата на шампионата. Медали получиха и играчите от класиралия се на второ място отбор ЦСКА.

Отличията връчи една от легендите на плевенския футбол - Красимир Бислимов. Бяха раздадени и индивидуални награди. За голмайстор беше отличен Анатоли Ангелов от отбора на ЦСКА. За най-добър играч единодушно беше избран Пламен Генов от Старт, а отличието за най-добър вратар беше връчено на Тихомир Цеков от Реал (Мадрид).

"Общата събрана сума, след като са разплатени всички разходи по обезпечаване на турнира, е 365 лв.", съобщи за Топновини Димитър Николов от организаторите. "Парите не са малко, с тях ще успеем да купим нужни за децата от дом "Детелина" неща", добави той. И бе категоричен, че заедно с мъжете от всички отбори-участници в турнира са решили такова състезание да се проведе и през пролетта на 2015 г. "Емоциите са страхотни, всички се чувстваме супер и ще се съберем отново, за да подпомогнем деца в неравностойно положение", категоричен бе Николов.


Добавено в: Неделя, 14 Декември 2014 19:50

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.