ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Скоро в Плевен ще има местна Шампионска лига по футбол

PostHeaderIcon Скоро в Плевен ще има местна Шампионска лига по футбол

Новини

В Плевен скоро може да започне първия по рода си футболен формат от типа Шампионска лига, пише ПлевенУтре, като се позовава на организаторите. Турнирът по футбол ще зарадва феновете на играта и всеки желаещ да сформира отбор ще е добре дошъл в надпреварата. Записванията за участие и регламента за провеждането на турнира се очакват скоро във фейсбук страницата на фен клуба на Реал (Мадрид) в Плевен.

"Бихме искали да Ви издадем малки тайни още от сега. Участие в турнира ще вземат доста известни личности, легенди на футбола в града, както и настоящи футболисти от "А", "Б" и "В" група в родният ни шампионат, както и доста познати лица по терените в града ни... Една истинска ШАМПИОНСКА ЛИГА", се съобщава още в информацията.

Организатор на формата ще е Фен Клуба на Реал Мадрид и всички приходи от провеждането му ще отидат за благотворителност. "Държим да споделим, че идеята на турнира ще е чисто приятелска и целта, която ще ни обедини, си заслужава за да се съберем колкото може повече", казват още организаторите.


Добавено в: Понеделник, 20 Октомври 2014 10:59

Понеделник,
 6 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.