ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Плевенската Шампионска лига - на 13 и 14 декември

PostHeaderIcon Плевенската Шампионска лига - на 13 и 14 декември

Новини

На 13 и 14 декември в Плевен ще се проведе уникален благотворителен футболен турнир във формат "Шампионска лига", пише Плевен за Плевен, като се позовава на организаторите от фенклуба на Реал (Мадрид) в нашия град. Събитието има за цел да бъдат събрани средства за изоставени дечица. "Вярваме и знаем, че с дружни усилия и подкрепа ще постигнем малкото, което всеки би дал от себе си, за да постигнем нещо голямо", категорични са мадридистите. Право на участие в турнира имат всички, които сформират отбор с максимален брой от 10 играчи.

Капитанът заявява участие с три имена на играчите, посочвайки име на отбора, което трябва задължително да е на реален европейски гранд. Към момента има запазени отбори на Реал (Мадрид), Барселона, Байерн (Мюнхен) и Манчестър Юнайтед. Всички отбори, желаещи да се включат в тази страхотна кауза, е нужно да заплатят такса от 100 лева или по 10 лева на играч. Сумата включва всички разходи за провеждането на турнира, както и благотворителните средства за дечицата.

Отделно ще бъде поставена благотворителна кутия, в която всички гости и зрители на събитието ще могат да оставят средства за децата в нужда. Отговорник за събитието и негов главен инициатор е Димитър Николов.

Всеки, който желае да се включи в турнира, може да го направи чрез лично съобщение към страницата на фенклуба на Реал (Мадрид) в Плевен или към личния профил на Митко Николов.


Добавено в: Вторник, 18 Ноември 2014 18:14

Понеделник,
 6 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.