ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Вихър (Славяново) спечели турнира по футбол "Тодор Горчев" в Пордим

PostHeaderIcon Вихър (Славяново) спечели турнира по футбол "Тодор Горчев" в Пордим

Новини
Отборът на Вихър (Славяново) спечели турнира по футбол на малки вратички за купа "Тодор Горчев" в град Пордим, информира "Посредник". Надпреварата се проведе в памет на най-добрия футболист роден в градчето - Тодор Горчев (1911-1933 г.). Той има 12 мача за националния отбор на България в периода 1930-1932 г. Организаторите на турнира вярват, че той ще стане традиционен и догодина в него ще участват още повече отбори. Сега в битка за купата влязоха 12 състава от Плевенска и Ловешка област. Вихър (Славяново) стана победител след доста оспорвани мачове. На финала славяновският тим спечели срещу Партизан (Пордим) с 3:2 след изпълнение на дузпи, като в редовното време нямаше отбелязан гол.

Призовата тройка допълва друг състав от града домакин - "Къртачите". За най-добър футболист на турнира бе избран бившият футболист на Спартак (Плевен) Антонио Иванджиков, който сега игра за тима на Вихър. Съотборникът му и сегашен страж на Мизия (Кнежа) - Светлин Линев (Суси) заслужи приза за най-добър вратар. В състава на победителите в игра влезе и футболистът на Калиакра и доскорошен играч на плевенския Спартак - Янислав Иванов.

Голмайстор на турнира с 13 попадения стана игралият през пролетта в "А" група за Любимец и бивш играч на Спартак (Плевен) и Партизан (Червен бряг) Стефан Христов. Наставникът на Чавдар (Бръшляница) Мишо Блъсков пък бе определен за най-добър треньор.

Купата за феърплей получи футболистът на "Къртачите" Бисер Арсов. Наградите връчи кметът на Община Пордим Илиян Александров и Мис национален отбор по футбол Тереза Райкова, която е от Плевен.

Добавено в: Понеделник, 09 Юни 2014 15:05

Четвъртък,
 16 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.