ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Битият рефер на мача в Пордим: Отказвам се от съдийството

PostHeaderIcon Битият рефер на мача в Пордим: Отказвам се от съдийството

Новини
Футболният съдия Димитър Димитров, който бе зверски пребит на мача от "А" Областната футболна група между отборите на ФК Пордим и Ракета (Буковлък), се отказва от съдийството. Арбитърът бе жестоко млатен по време на срещата от играча на гостите Коста Бечков. Както е известно, тимът от Буковлък бе изваден от първенството, а футболистът-побойник бе отстранен от футбола за 2 години. "Спирам с футбола. От тук нататък ще стъпя на стадион само с пакетче семки и на трибуните. След всеки мач жена ми звъни и ме пита дали са ми здрави зъбите, очите, носа. Това не е нормално", заяви Димитров пред bTV.

Съдията бе със синини по лицето, оставени от побоя. "Всичко стана неочаквано. Коста Бечков ме удари отзад, паднах и започна побоя. Загубих съзнание, а играчът ми е нанесъл още един ритник в лицето. Благодаря на доктора на двубоя, който може би спаси живота ми. Не може да има само двама полицаи на такива срещи", допълни злополучният съдия.

Междувременно от Районна прокуратура - Плевен са завели досъдебно производство срещу побойника от Буковлък.
Ето какво пише на сайта на Окръжна прокуратура - Плевен по случая:
На 27.11.2013 г. в Районна прокуратура - Плевен е образувано досъдебно производство срещу К. Б. И. на 39 години от с. Буковлък, обл. Плевен. Същият е задържан под стража за 24 часа по ЗМВР. На 28.11.2013 г. К. Б. И. е привлечен като обвиняем, затова, че: На 23.11.2013 г. в гр. Пордим, обл. Плевен, на стадион „Тодор Горчев“ по време на футболна среща между ФК „Пордим“ - Пордим и ФК „Ракета“ с. Буковлък, обл. Плевен, по хулигански подбуди, причинил лека телесна повреда на длъжностно лице - Д. М. Д. от гр. Червен бряг - главен съдия на срещата, при изпълнение на функциите му по ръководене на футболната среща, изразяваща се в отоци, охлузвания, кръвонасядания по лицето, счупване на носните кости и носната преграда, кръвотечение от носа, счупване на предната стена на дясната горночелюстна пазуха, разкъсно-контузна рана на горната устна, леко разклащане на първи горен десен зъб и силно разклащане на втори горен ляв зъб, довели до разстройство на здравето, временно и неопасно за живота - престъпление по чл. 131 ал. 1 т. 1 и т. 12 във вр. с чл. 130 ал. 1 от НК.
Досъдебното производство ще приключи в законоустановения срок.


Добавено в: Четвъртък, 28 Ноември 2013 16:53

Понеделник,
 29 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.