Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Национална титла и два сребърни медала за хокеистите на Локомотив (Червен бряг)

PostHeaderIcon Национална титла и два сребърни медала за хокеистите на Локомотив (Червен бряг)

Новини - Други спортове
Блестящо представяне, шампионска титла, купи и много медали за червенобрежките хокеисти - това е резултатът от финалите на Държавното първенство, чийто домакин бе курортния комплекс "Албена". Финалният шампионат по хокей на трева за 11, 12, и 13-годишни деца се проведе от 26 до 28 септември, информират на сайта на Община Червен бряг. Въпреки тежките условия на терена - мократа настилка и проливния дъжд, под който се изиграха почти всички срещи, червенобрежките състезатели за поредна година доказаха, че са най-добри в страната. След отлично изиграни 20 мача отборите на СКХТ Локомотив (Червен бряг) завоюваха заслужено първото място, златни медали и шампионската титла на България при 11-годишните хокеисти.

Със сребърни медали при 12-годишните и още едно второ място и сребро за 13-годишните бе допълнена славната летописна книга на червенобрежките хокейни успехи. Наградите на победителите връчиха Антонио Антонов - изпълнителен директор на Българската федерация по хокей на трева и от членовете на Управителния съвет - Йордан Пенев и Галин Карагьозов.

Мениджърът на отбора, Николай Павлов, който миналата година бе удостоен от Федерацията с отличието "Най-добър треньор за 2013 г.", с право се гордее със своите състезатели и не пропусна да похвали за добрата игра още Георги Цонков, Петър Велчев, Анатоли Сашев, Светослав Георгиев, както и близначките Александра и Ивет Христови.

Наред с титлите, червенобрежките хокеисти спечелиха и един индивидуален приз. Той бе за Стивън Нанов, обявен и тази година за най-добър хокеист при 12-годишните. Със своите отлични изяви на терена друга състезателка на Локомотив, Зорница Борисова впечатли много селекционери и беше включена в националния отбор на България за девойки до 16 години. Така тя ще може да представя хокейната школа на Червен бряг в Балканиади и на Европейското първенство в Хърватия през 2015 г.

Младите хокеисти, всички възпитаници на ОУ "Христо Смирненски", бяха поздравени от кмета на Община Червен бряг. А Директорът на школото не скри радостта си, че за втора поредна година тези деца посвещават своята шампионска титла на патронния празник на училището, който се чества на 30 септември.


Добавено в: Вторник, 30 Септември 2014 10:36

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.