Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Червенобрежките хокеисти са зонални шампиони

PostHeaderIcon Червенобрежките хокеисти са зонални шампиони

Новини - Други спортове
Отборите по хокей на трева от Червен бряг се представиха изключително силно на Зоналния турнир от Държавното първенство за деца до 12 и 14 години, което се проведе на 5 и 6 септември в град Тръстеник, съобщават от Пресцентъра на Община Червен бряг. След пет поредни убедителни победи червенобрежките деца завоюваха първото място и спечелиха златните медали при 12-годишните. Техният състезател Анатоли Сашев пък бе обявен за голмайстор на турнира. Сред отличилите се с добрата си игра бяха също сестрите Алекс и Ивет Христови, Зорница Борисова и Станислав Георгиев.

Въпреки крехката си възраст, завиден хъс и умения демонстрираха и най-малките представители на Червен бряг - 10-годишните хокеисти. Те завоюваха наградата за спортсменство "Феърплей" и станаха любимци на публиката, която ги награди с бурни аплодисменти. Малките червенобрежки спортисти бяха наградени лично от доц. Антонио Антонов - изпълнителен директор на Българската федерация по хокей на трева и от членовете на Управителния съвет на Федерацията - Йордан Пенев, Николай Павлов, д-р Николай Марков и от кмета на Община Тръстеник Васил Петков.

С това си представяне хокеистите от Червен бряг спечелиха правото за участие във финалите на Държавното първенство, което ще се проведе в началото на месец октомври в кк "Албена". Хокеистите, които са ученици в ОУ "Христо Смирненски" от Червен бряг, връчиха завоюваната нова купа на директора на училището и обещаха, че шампионската титла на България, която се надяват да спечелят другия месец, ще подарят на кмета на Общината.


Добавено в: Вторник, 08 Септември 2015 08:06

Понеделник,
 6 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.