Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Три от три за девойките на Спартак 1996 на старта на сезона

PostHeaderIcon Три от три за девойките на Спартак 1996 на старта на сезона

Новини - Волейбол
Девойките старша възраст на Спартак 1996 започнаха с летящ старт новия сезон. През изминалия уикенд момичетата на Кръстьо Лабешки и Виолета Антонова постигнаха три убедителни победи в трите си срещи от първия турнир в група 6 на Държавното първенство за тази възрастова група. Двубоите се играха в спортната зала на Математическата гимназия във Враца. Плевенските волейболистки спечелиха с по 3:0 и трите си мача срещу Етрополе, Царевец-19 (Велико Търново) и домакините от Ботев (Враца). Така те оглавиха по безапелационен начин временното подреждане в групата с пълен актив от 9 точки.

На втора позиция с 6 точки е съставът от Етрополе, който победи също с по 3:0 врачанки и търновки. Трети засега е тимът на Ботев, който се справи само с отбора на Царевец-19, като го победи с 3:1. Първите три отбора продължават в следващата фаза на първенството, като срещите ще се играят през месец март следващата година в Плевен или Етрополе.

Ето и кои играха за Спартак 1996 при трите категорични победи: Николета Паунова, Теодора-Софи Зъмчева, Валя Христова, Десислава Попова, Михаела Каменова, Мария Кривошийска, Белослава Гойчева, Патрисия Йорданова, Анелия Антонова и Румена Димитрова.


Добавено в: Понеделник, 17 Ноември 2014 12:13

Сряда,
 8 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.