Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало МОТОРНИ СПОРТОВЕ Много емоции очакват мотофеновете на 17 май в "Плевен на скорост 2015"

PostHeaderIcon Много емоции очакват мотофеновете на 17 май в "Плевен на скорост 2015"

Новини - Моторни спортове
На 17 май на картинг пистата край Плевен ще се състои най-грандиозното мероприятие, което се провежда на територията на нашия град, а именно "Плевен на скорост 2015", информират на Фейсбук страницата си от БМВ Тийм Плевен. Както всяка година, мероприятието е по инициатива на кмета на град Плевен проф. д-р Димитър Стойков, а вход за зрители, както на всички издания на "Плевен на скорост" до сега, няма да има, съобщават организаторите.

"За да си прекарате чудесно и да се справим с нашата задача, ние сме ви подсигурили най-различни атракциони. Както винаги наблягаме на повече дрифт, но сме помислили и за няколко игри с публиката, също така ще видите и няколко по различни състезания, които до сега не сме имали честта да ви покажем, така че се надяваме да успеем да задоволим вашите адреналинови нужди!", допълват от БМВ Тийм Плевен.

Откриването на мероприятието е предвидено за 10.30 часа, след което ще се проведе първата дрифт сесия. От 11.30 часа ще има игра с публиката, а в 12.00 реч ще произнесе кметът на Плевен проф. д-р Димитър Стойков. Следващите три дрифт сесии са с начален час - 12.15, 14.15 и 15.30 ч., като между тях зрителите ще бъдат забавлявани с картинг шоу, презентация за партньори и много изненади. В 16.00 часа е планувана сесията за свободно каране, след което събитието ще бъде закрито.


Добавено в: Четвъртък, 07 Май 2015 15:52

Неделя,
 28 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.