Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало МОТОРНИ СПОРТОВЕ Кралят на дрифта в Плевен определят в края на следващата седмица

PostHeaderIcon Кралят на дрифта в Плевен определят в края на следващата седмица

Новини - Моторни спортове
Преди голямата лятна пауза за поредна година всички приятели, фенове и гости на нашия град ще имат възможност да наблюдават битката за DRIFT KING на Плевен, съобщават на Фейсбук страницата на организаторите на събитието BMW Team PLEVEN. Тази година пилотите ще се борят за титлата, която този път ще излъчи не само самия DRIFT KING, но и неговите подгласници, а именно пилотите на 2-ро и 3-то място, на които не им е достигнало съвсем малко за първото място. Отново всичко ще бъде изпълнено с много пушек, много скъсани гуми и много пилоти, които ще искат да се доберат до титлата. Дрифт шоуто ще се състои на 5 юли от 10.00 часа на картинг пистата край Плевен.

Организаторите уточняват още, че тези които искат да карат, но не им достига смелост ще имат възможност да шофират на свободно каране, което ще се проведе след самата битка, за да могат да добият смелост за следващата година.

Не са забравени и всички зрители и фенове на високия адреналин, като и този път те ще могат да се възползват от услугата "DRIFT TAXI", за да усетят тръпката от това да "живеят на страни с вратите".

Входът за зрителите ще бъде 5 лева, а таксата за участие - 10 лева за членове на БМВ Клуб България и 15 лева - за тези участници, които не членуват в клуба. Забавлението "DRIFT TAXI" е на цена от 10 лева.


Добавено в: Четвъртък, 25 Юни 2015 09:24

Петък,
 19 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.