ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Феновете на Реал Мадрид спечелиха благотворителния футболен турнир

PostHeaderIcon Феновете на Реал Мадрид спечелиха благотворителния футболен турнир

Новини
Днес Плевен беше домакин на благотворителен футболен турнир между феновете на три от най-големите отбори в света. В комплекс "Замъка" организаторите на проявата - официалния фен-клуб на Реал Мадрид в България бяха събрали привърженици на "белия балет", Барселона и Манчестър Юнайтед. В турнира взе участие и сборен отбор от ветерани играли за Спартак (Плевен), като легендите на "синьо-белите" Пламен Гетов и Илия Войнов дадоха символичен старт на благотворителната надпревара. Въпреки студеното и ветровито време двата предварителни двубоя, двойките за които бяха определени с жребий, бяха много оспорвани и с доста емоции за зрителите. И в двата полуфинални сблъсъка победителите бяха определени с дузпи. В първия мач ветераните на Спартак и отборът на фен-клуба на Барселона завършиха 1:1 в редовното време, а след изпълнение на наказателни удари победата с 4:3 грабнаха по-опитните футболисти.

Втората среща завърши 2:2, като отборът на фен-клуба на Реал Мадрид успя да изравни едва в последната минута на двубоя. При дузпите мадридистите бяха по-точни и излязоха краен победител от мача с общ резултат 4:3. В мача за третото място отборът на Барселона победи този на Юнайтед с 5:4. Финалният двубой между отборите на фен-клуба на Реал Мадрид и ветераните на Спартак протече изключително оспорвано и с много голови положения и майсторски изпълнения.

В крайна сметка, първото място в турнира спечелиха мадридистите, победили ветераните с 5:3. Голмайстор на турнира е футболист на фенския тим на Реал - Денис Митев, а Краси Личев бе определен за най-добър играч. Организаторите от фен-клуба на Реал Мадрид в Плевен благодарят за оказаната помощ на Мишо Блъсков и Даниел Митев, като със събраните средства ще бъдат закупени много подаръци за децата от плевенския дом "Детелина".

Източник: plevenzapleven.bg


Добавено в: Неделя, 08 Декември 2013 17:58

Неделя,
 5 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.