ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Феновете на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид направиха зрелищно 5:5 в шоу мач в Плевен

PostHeaderIcon Феновете на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид направиха зрелищно 5:5 в шоу мач в Плевен

Новини
Зрелищно футболно шоу се състоя на 10 ноември в Плевен. Фен клубовете на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед от региона направиха невероятна атракция с футболния двубой помежду си. Срещата започна в 12.00 часа по обяд в неделния ден. Началото бе изцяло под диктовката на феновете на "червените дяволи". Непрестанните атаки на "британците" доведоха до бързо откриване на резултата, а не след дълго феновете на Реал Мадрид бяха изненадани с втори гол в тяхната врата. До почивката резултата остана непроменен и феновете на Юнайтед се оттеглиха със заслужен аванс. През второто полувреме нещата доста се промениха и "белите" напълно поеха инициативата на терена.

Голмайсторът на турнира "Мадридиста 3 - Плевен" Денис Митев отново напомни за себе си, след като на четири пъти се разписа във вратата на фенския Юнайтед. Резултатът рязко се обърна в полза на "белия балет", които вече водеха с 4:2. Надеждите на "червените дяволи" се върнаха при намаляването на резултата на 4:3 и оставаха броени минути до края, когато Илия Ангелов с атрактивна странична ножица "попари" вратата на Юнайтед за 5:3.

Феновете на Реал Мадрид вече предвкусваха победата, когато бяха неприятно изненадани и инкасираха два бързи гола в добавеното време, за да се стигне до атрактивното реми 5:5.

Източник: sportal.bg


Добавено в: Понеделник, 11 Ноември 2013 23:05

Петък,
 3 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.