Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Червен бряг беше домакин на турнир по културизъм

PostHeaderIcon Червен бряг беше домакин на турнир по културизъм

Новини - Други спортове

Културисти от цялата страна дойдоха в Червен бряг за турнир, организиран за първи път от местната Община, информират от Пресцентъра на местната власт. Турнирът е по идея на трикратния републикански шампион за младежи Светомир Андреев от Червен бряг. Той се провежда със специалното съдействие на Българската федерация по културизъм и фитнес. Община Червен бряг съдейства за реализирането на идеята, с цел подкрепа на изявените спортисти от града, както и насърчаване на децата и младежите за занимания с различни видове спорт. Турнирът се проведе в четири категории при мъжете и две при жените, също така беше излъчен и абсолютен шампион.

В категория до 80 кг бяха отличени Йовко Тихов, Месут Ахмед и Георги Василев. В категория до 90 кг в челната тройка се наредиха Николай Костадинов, Николай Попов и Георги Серкьов. В категория до 100 кг най-добри бяха Боян Иванов, Георги Карамишев и Николай Николов, а в категория над 100 кг беше награден Красимир Сарафов. Абсолютен шампион в турнира стана Боян Иванов.

Награди в женските категории спечелиха - Анна Димитрова, Марина Декова и Анна-Мария Андреева (жени до 163 см) и Даниела Захариева, Василка Василева и Александра Маркова (жени над 163 см).

Наградата на публиката отиде при Виктор Михайлов.


Добавено в: Четвъртък, 21 Април 2016 19:10

Събота,
 27 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.