Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Наградиха призьорите в общинския кръг на "Ученически игри 2014"

PostHeaderIcon Наградиха призьорите в общинския кръг на "Ученически игри 2014"

Новини - Други спортове
Днес в зала "Спартак", Община Плевен организира церемония по награждаването на класиралите се на първите три места в общинския кръг на "Ученически игри 2014" отбори от плевенските училища, информира Радио Плевен. На събитието бяха раздадени общо 90 отличия, като 26 училища през тази година излъчиха състави с призово класиране по общо 8 вида спорт - футбол, баскетбол, волейбол, хандбал, тенис на маса, шахмат, лека атлетика и бадминтон. Те получиха купи и предметни награди, осигурени със средства на Община Плевен. На церемонията представителите на отдел "Спорт и младежки дейности" в Община Плевен - Таня Митранова и Венко Николов, както и Виктория Иванова, временно изпълняваща длъжността началник на отдел "Образование и култура", наградиха участвалите на финал 8 отбора.

С грамоти бяха отличени шахматистите от 8-10 клас на МГ "Гео Милев", спечелили първо място. Същият тим стана първи и на държавните финали през тази година, които вече приключиха. Шахматистите на ОУ "Йордан Йовков" във възраст 5-7 клас миналата година станаха втори в страната. Волейболистките от 8-10 клас на ГПЧЕ - Плевен заеха третото място.

Сред отличените бяха класиралите се на четвърто място на финалите във Варна миналата година юноши от 8-10 клас на ГПЧЕ, юношите от 8-10 клас на ПГРТО, спечелили четвърто място по тенис на маса, девойките от 11-12 клас на ПГСАГ, завоювали шесто място по волейбол на финалите в Шумен, девойките от 8-10 клас по тенис на маса на СОУ "Иван Вазов", станали осми на финалите в Пловдив и девойките от 8-10 клас на ГПЧЕ, завършили девети на финалите по баскетбол в Сливен. С грамоти бяха наградени и ръководителите на отборите от тези училища.

Източник: Радио Плевен


Добавено в: Вторник, 20 Май 2014 15:17

Четвъртък,
 2 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.