Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Цветан Сирашки и Иво Илиев шампиони на България

PostHeaderIcon Цветан Сирашки и Иво Илиев шампиони на България

Новини - Бойни спортове

Борците от Изобор (Плевен) - Цветан Сирашки и Иво Илиев са шампиони на България при кадетите. Сториха го в Бургас, където се проведе националното лично първенство в класическия стил. Двамата надвиха по четирима противници в категориите си. Цветан го направи при 54-килограмовите. Последователно се справи със съперници от Кюстендил, Златица и Царево, а на финала бе с класа над самоковски опонент. „Очаквано първо място за него. Две от срещите му бяха доста оспорвани, като дори изоставаше по точки. Показа стабилна психика и спечели“, коментира представянето на брат си, треньорът Момчил Сирашки.

По същия начин триумфира и Иво в категорията до 58 кг. Той надви борци от Враца, Бургас, Хасково и на финала тетевенски състезател. „Той беше фаворита и логично стана първи. Изигра много силен финал, който взе безпроблемно“, поясни младият му треньор.

Титла се полагаше и на Николай Дзезов. При 50-килограмовите той победи последователно съперници от Варна и Левски (София). На финала обаче пловдивчанин успя да вземе златото. „За пореден път ощетиха Николай. Беше най-добрия в категорията си. Във финала надви противника си, но съдиите не му присъдиха спечелените шест точки“, разкри Сирашки.

Пета позиция за Цветослав Симеонов в категорията до 46 кг. Той записа победа и две загуби.  


Добавено в: Неделя, 29 Януари 2017 17:29

Неделя,
 19 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.