Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Куп отличия за каратеките на Спартак от турнира "Шисейкан"

PostHeaderIcon Куп отличия за каратеките на Спартак от турнира "Шисейкан"

Новини - Бойни спортове

Отлично се представиха каратеките на Спартак Плевен на провелото се в края на миналата седмица в София поредно издание на турнира по шотокан карате-до с международно участие "Шисейкан", съобщава ИнфоПлевен. Плевенският клуб беше представен от 14 състезатели, които спечелиха общо 18 медала. В турнира участваха и каратеки от Грузия и Македония, а патрон на състезанието беше сенсей Садашиге Като - 9 дан, шеф-инструктор на Международната японска карате асоциация. Тази година състезанието събра 165 участници от 16 български клуба.

Плевенските каратеки се окичиха със 7 златни, 2 сребърни и 9 бронзови медала. Златните отличия са за Гергана Атанасова - 10 г. кумите, Мирела Йолова - 13 г. ката и кумите, Натали Йонкова - 13 г. ката, Ива Кръстева - 14 г. ката и кумите и Марк Томов - 14 г. ката.

Със сребърни медали се завръщат Кристиян Петракиев - 16 г. кумите и Натали Йонкова в дисциплината кумите. Бронзовите отличия спечелиха Тихомир Тодоров - 7 г. ката и кумите (Тихомир беше най-малкия участник в турнира), Елица Станчева - 9 г. ката и кумите, Николай Иванов - 12 г. кумите, Марк Томов и Ивайло Боев - 14 г. и двамата в дисциплината кумите. Във възрастовата група 16-17 г. бронзови отличия завоюваха Калин Стефанов и Георги Борисов.

Това състезание беше заключителното за 2014 г. и както през цялата година, трудът на състезателите ни беше възнаграден, казват от ръководството на клуба и изказват благодарност за усърдието и всеотдайността на всички трениращи и състезатели, както и на техните родители.


Добавено в: Вторник, 11 Ноември 2014 13:43

Неделя,
 19 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.