Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Каратистката на "Петромакс" Гергана Витанова спечели бронзов медал в Турция

PostHeaderIcon Каратистката на "Петромакс" Гергана Витанова спечели бронзов медал в Турция

Новини - Бойни спортове
Каратистката на плевенския Клуб по бойни изкуства "Петромакс" Гергана Витанова, която е и национална шампионка за жени, спечели бронзово отличие в дисциплината ката индивидуално на провелия се между 21 и 23 март в Истанбул (Турция) международен турнир по карате за всички възрастови групи, съобщава БГ Север. КБИ "Петромакс" участва в турнира с шестима състезатели - Ивет Горанова, Габриела Горанова, Виктория Росева, Гергана Витанова, Петър Йотов и Християн Цветков, водени от инструкторите Ангел Ленков и Станимир Недялков. Българската национална федерация по карате (БНФК) беше представена с общо над 50 каратеки в пристижния турнир, който се явява етап в подготовката на националните състезатели за участието им в Европейското първенство в Тенерифе (Финландия).

Шеф на делегацията бе вицепрезидента на БНФК и старши треньор на КБИ "Петромакс" - сенсей Русалин Русалинов. Другите представители на "Петромакс" - Ивет Горанова, Виктория Росева и Християн Цветков спечелиха по две победи в категориите си, но не достигнаха до медалите. Добро представяне направиха също Габриела Горанова и Петър Йотов.

На състезателите от "Петромакс" предстои подготовка и участие в националното първенство за всички възрасти на 5 и 6 април във Велико Търново.

Източник: bgsever.info


Добавено в: Вторник, 25 Март 2014 15:43

Понеделник,
 6 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.