Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Спартак 1996 (Плевен) не остави шансове на Ботев (Враца)

PostHeaderIcon Спартак 1996 (Плевен) не остави шансове на Ботев (Враца)

Новини - Волейбол

Волейболният Спартак 1996 (Плевен) спечели безпроблемно с 3:1 срещу гостуващият му Ботев (Враца). Двубоят бе от вторият кръг на регионалният турнир в Група 5 за девойки старша възраст.
Селекцията на треньорката Мариана Костова тотално доминираше през цялото време и логично достигна до успеха. Плевенчанки взеха първите два гейма. В хода им обърканите врачанки дори започнаха да се карат помежду си. Девойките ни водеха в резултата и в третия, но допуснаха грешки, които позволиха на връстничките им да намалят на 2:1. В четвъртата част обаче домакините не дадоха никакъв шанс на съперничките си и взеха мача – 3:1.

„Момичетата дълго чакаха тази среща. Влязоха в нея с огромно желание и това ги скова. Пренавитостта е причината да допуснат технически брак и загубят третия гейм. Дадох шанс на всички състезателки. Доволна съм от победата, защото играхме срещу добър отбор, който бе дошъл за крайния успех“, коментира Мариана Костова.

Следващият уикенд (20-21 февруари) надпреварата ще продължи във Враца. Там плевенският тим ще премери сили още с връстничките си от Бдин Вида (Видин), Импулс (Долна Оряховица) и Раковски (Севлиево).
Завършилите на първо и второ място в групата отиват на квалификации (В тази възраст няма директна виза за държавните финали), и ако ги спечелят продължават в следващият етап.

„В следващите дни ще направим всичко възможно да уталожим пренавитостта у момичетата и да отидем спокойни за турнира във Враца. Отборът ни има голям потенциал. Напълно нормално ще е да завършим на първо място в групата“, уточни плевенската треньорка.


Добавено в: Неделя, 14 Февруари 2016 11:58

Сряда,
 8 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.