Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Спартак 1996 в група с Левски, Арда и Пирин (Разлог) в зоналния турнир по волейбол за момичета

PostHeaderIcon Спартак 1996 в група с Левски, Арда и Пирин (Разлог) в зоналния турнир по волейбол за момичета

Новини - Волейбол
Отборът на Спартак 1996 за момичета до 15 години попадна в една група заедно с тимовете на Левски (София), Арда (Кърджали) и Пирин (Разлог). Това отреди тегленият жребий за зоналните финали на Държавното първенство по волейбол в тази възрастова група. Турнирът ще се проведе на 9 и 10 май, като все още не е ясно кой ще бъде домакин на мачовете от групата. Най-вероятно организатора на турнира ще бъде определен в началото на следващата седмица. Това каза за Радио Плевен наставникът на Спартак 1996 Марияна Костова.

Припомняме, че младите плевенски волейболистки стигнаха до последния етап преди държавните финали, след като на 19 април взеха първото място на зоналните квалификации, които се състояха в зала "Спартак" в Плевен. Плевенските момичета победиха с по 3:0 гейма софийския Ахил волей и Ботев (Ихтиман), като по този начин взеха квота за зоналните финали.

В края на тази седмица и девойките старша възраст ще играят на зонален турнир, като на 25 и 26 април в Плевен те ще посрещнат тимовете на Славия, Хебър (Пазарджик) и Добруджа 07 (Добрич). Първата среща на волейболистките ни ще бъде в събота, когато от 16.30 часа те ще играят с Добруджа. На следващия ден предстоят още два двубоя за плевенчанки, като в 10.30 часа Спартак 1996 ще се изправи срещу Хебър, а следобед от 16.30 часа съперник на нашите ще бъде отборът на Славия.


Добавено в: Четвъртък, 23 Април 2015 15:51

Неделя,
 5 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.