Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Спартак 1996 (Плевен) пометени и от Казанлък Волей с 0:3, падат в първия гейм с 3:25

PostHeaderIcon Спартак 1996 (Плевен) пометени и от Казанлък Волей с 0:3, падат в първия гейм с 3:25

Новини - Волейбол
Спартак 1996 продължават с разгромните поражения в първенството на Националната волейболна лига за жени. Днес възпитаничките на Виолета Антонова бяха разбити в Казанлък от местния тим с 0:3 гейма. Фрапиращото в случая не е поредната загуба на плевенските волейболистки с класически резултат, а факта, че те бяха разбити в първия гейм от двубоя с 25:3. Това е повече от отчайваща разлика, която за пореден път показва, че младите плевенски волейболни надежди са поставени пред угрозата да получат траен психологически срив, вместо обещаното обиграване със силни състави. В казанлъшката зала "Багира" плевенчанки издържаха на натиска на доста по-опитните си съпернички малко повече от час или 65 минути преди да загубят с поредното 0:3 (3:25, 19:25, 22:25). След поредното голямо поражение Спартак 1996 са последни в класирането без нито една победа до сега.

Домакините нямаха никакви проблеми и в трите гейма, като правеха голяма разлика още от началото на всяка една от отделните части. В първия гейм концентрираната им игра доведе до много бърз развой в тяхна полза, като Спартак 1996 успяха да направят само 3 точки! Това доведе до демотивация и спад в играта им. В следващите две части "розите" повеждаха с 8:2, но впоследствие се отпускаха и позволяваха на съперничките им да запишат някоя и друга точка. В крайна сметка очакваното се случи и Казанлък Волей се поздрави с победа с 3:0 гейма.

Най-резултатна за плевенския тим беше Ана Петрова, която записа 7 точки, Стела Горанова добави 6, а Юлия Бонева се отчете с 5 успешни атаки. Белослава Гойчева пък приключи двубоя с 4 точки. За домакините най-добре се представи Виолина Николова, която отбеляза 15 точки в срещата.

Следващият двубой на Спартак 1996 ще бъде домакински. На 7 февруари (петък) плевенският волейболен тим ще посрещне в зала "Спартак" столичния Славия-СУ, като срещата ще започне от 18.00 часа.


Добавено в: Петък, 31 Януари 2014 21:58

Неделя,
 19 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.