Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Очакван старт на Спартак 1996 във втория междинен турнир - загуба 0:3 от ЦСКА-Демакс

PostHeaderIcon Очакван старт на Спартак 1996 във втория междинен турнир - загуба 0:3 от ЦСКА-Демакс

Новини - Волейбол
Очаквано започна участието на Спартак 1996 (Плевен) във втората фаза от междинния дял от първенството на Националната волейболна лига за жени. Плевенчанки паднаха с поредното 0:3 от ЦСКА-Демакс (София). Пред тридесетина зрители в пловдивската зала "Олимпиада" шампионките се наложиха категорично над момичетата на Виолета Антонова, като в отделните части резултатът беше 25:16, 25:13 и 25:13. Разликата в класите на двата отбора беше очевидна и софиянки напълно доминираха на терена по време на целия мач.

Някаква завръзка имаше само в началото на втория гейм, когато Спартак поведе с 3:0 и успя да се държи равностойно до първото техническо прекъсване, но в крайна сметка противникът постигна по-убедителен резултат и от първата част. Старши-треньорът на ЦСКА Юлия Иванова даде възможност и на някои от своите резервни състезателки да поиграят, но това не промени статуквото на терена и "армейките" спокойно затвориха мача след около час игра.

За Спартак 1996 това беше девета поредна загуба, като плевенските волейболистки не са спечелили нито един гейм в досегашните си срещи, което им отрежда последното място във временното класиране. Утре плевенчанки ще имат не по-малко изпитание, като отново от 14.30 часа ще срещнат силния тим на Левски Волей.

Източник: bgvolleyball.com


Добавено в: Сряда, 15 Януари 2014 17:02

Неделя,
 19 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.