Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Девойките на Спартак 1996 ще гонят виза за финалите на Републиканското на турнир в Пловдив

PostHeaderIcon Девойките на Спартак 1996 ще гонят виза за финалите на Републиканското на турнир в Пловдив

Новини - Волейбол
В четвъртък и петък (30-ти и 31-ви май) девойките младша възраст на плевенския Спартак 1996 ще вземат участие в зонален турнир в град Пловдив, като целта им ще бъде спечелване на квота за финалите на Републиканското първенство в тази възрастова група. Домакин на надпреварата ще бъде ВК Марица, а освен домакините и плевенчанки в групата са още и тимовете на Локомотив 1929 Връбница (София) и Звезди 94 (София). Само победителят в зоната ще получи директна квота за участие в Държавния шампионат. Класиралите се на второ място ще имат още един шанс, като в турнир между подгласниците на четирите зони ще разпределят още две квоти.

Третите от всяка зона ще участват на турнира на "третите", от който не се взимат квоти. Първите два от турнира на "третите", заедно с третият и четвъртият от турнира на "вторите", правят заключителен турнир, от който се излъчват последните два финалиста.

Освен в Пловдив квалификационни зонални турнири ще се проведат още в градовете Казанлък, Враца и Кюстендил. В града на розите ще се включат отборите на домакините от Казанлък Волей, Пирин (Разлог), Въча (Девин) и Арда (Кърджали). Във Враца за квотите ще се борят Ботев (Враца), Добруджа 07 (Добрич), ЦСКА (София) и Левски Волей (София). На последния зонален турнир в Кюстендил ще се включат Велбъжд (Кюстендил), Бургас 07 (Бургас), Феникс 09 (Шумен) и Септември (София).

Първият двубой на младите плевенски волейболистки ще бъде на 30 май от 16.00 часа срещу домакините от Марица. На следващия ден, 31 май (петък) нашите ще трябва да изиграят две срещи - от 9.00 часа срещу Звезди 94 и от 14.00 часа е мачът им срещу софийския Локомотив 1929 Връбница.


Добавено в: Сряда, 29 Май 2013 12:46

Неделя,
 19 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.