Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ШАХМАТ Малкият плевенски шахматист Кристиян Георгиев спечели Купа "Янтра Днес"

PostHeaderIcon Малкият плевенски шахматист Кристиян Георгиев спечели Купа "Янтра Днес"

Новини - Шахмат

Пореден голям успех на състезателите на СКШ "Спартак Плевен XXI"! След Купа България за мъже, и Купа "Янтра Днес" за деца е притежание на плевенския шахамтен клуб!
На 26 март 2016 година във Велико Търново се проведе турнир по ускорен шах за деца до 12 години за купата на вестник "Янтра Днес", при контрола за игра от 15 минути + 5 секунди добавка и 79 участника. Главен съдия беше IA Николай Йорданов. Организаторите от шахматен клуб "Етър" и домакините от "Янтра Днес" се бяха погрижили да направят един истински празник за децата. И се получи!
Специални благодарности и поздравления за отличната организация на г-н Тихомир Стефанов и г-жа Светла Йорданова.

Шахматен клуб "Спартак Плевен XXI" участва с двама състезатели - Кристиян Георгиев и Кристиян Милев. Както се очакваше плевенските таланти доминираха в целият турнир и се представиха отлично. Кристиян Георгиев се класира на 1-во място от 79 участника с 6 точки от 7 партии и спечели купата "Янтра Днес". Кристиян Милев игра страхотно и само малшанса го остави на 5-то място в крайното класиране с 5.5 точки от 7 възможни.

В извадковото класиране до 10 години възпитаниците на треньора мс Михаил Гигов, заеха първите две места - Кристиян Георгиев е първи, а Кристиян Милев - втори.


Добавено в: Неделя, 27 Март 2016 17:14

Събота,
 27 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.