ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Ботев и Севлиево си вкараха по два пъти в Луковит

PostHeaderIcon Ботев и Севлиево си вкараха по два пъти в Луковит

Новини

В приятелска футболна среща, играна в Луковит, местният Ботев и едноименният тим на град Севлиево завършиха 2:2. Гостите заложиха на титулярите начело с голмайстора Тихомир Кънев. Домакините пък бяха без шестима от титулярите си, като местата им заеха юноши. Те обаче започнаха вихрено и още в 5-ата минута техен футболист се измъкна очи в очи с вратаря на съперника и бе фаулиран в наказателното поле. Атанас Георгиев обаче не успя да вкара дузпата. Той се реабилитира в 10-ата минута когато излезе зад севлиевската защита и надигра вратаря за 1:0.

Постепенно луковитският тим отстъпи инициативата във владеенето на топката на противника. Голови ситуации обаче липсваха. В 37-ата минута бранителите и вратарят на Ботев се засуетиха и докато се опитваха да избият топката Тихомир Кънев я овладя и изравни.

След почивката гостите създадоха териториален превес, но съперникът го посрещна хладнокръвно, бранейки се без паника, тактически правилно. В 78-ата минута след центриране отляво топката спря в локва, а поредните бавни действия на защитниците позволиха на Добрин Петров да вкара - 1:2. После съотборникът му Альоша Илиев пропусна единственото чисто голово положение.

Развръзката настъпи в 85-ата минута, когато ботевци проведоха бърза контраатака, а Владислав Симеонов изведе Данаил Йозов сам срещу вратаря и той изравни. Адмирации за отличната физическа подготовка и на двата отбора.


Добавено в: Сряда, 14 Февруари 2018 19:40

Неделя,
 19 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.