ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Плевенчанинът Кристиян Георгиев сред най-талантливите малки футболисти

PostHeaderIcon Плевенчанинът Кристиян Георгиев сред най-талантливите малки футболисти

Новини

11-годишният Кристиян Александров Георгиев от ФК Фортуна (Плевен) е сред 17-те футболни таланти на България, които бяха отличени тази година. Всички те бяха наградени от Асоциацията на българските футболисти (АБФ). Проявата се организира за 18-та поредна година за футболисти, които участваха в турнирите по програмата „Децата и футболът”.  В нея партньори още са спонсорите от "Кока-Кола" и БФС. Кристиян прави първите си стъпки във футбола още от детската градина във ФК „Фортуна” при треньора Пенко Симеонов. Преминава през всички възрастови групи на клуба, като сега се състезава във формацията за Футбол 9, която е лидер в своята зона на полусезона без загубена точка.

"Пожелавам ви да се трудите и да надграждане своя талант. Дано направите важна крачка в развитието си оттук нататък и някои от вас да стигнат и до националния отбор", пожела на отличниците Дончо Донев, президент на Асоциацията на българските футболисти.

Наградите бяха връчени от футболистите на ЦСКА Фернандо Каранга и Божидар Чорбаджийски, и на Левски Роман Прохазка и Божидар Митрев, на помощник-треньорът на националния отбор Георги Донков, членът на изпълкома на БФС Емил Костадинов, Христо Йовов, както и най-добрата състезателка при жените в последните години Силвия Радойска, която в момента е преподавател НСА.


Добавено в: Сряда, 22 Ноември 2017 19:47

Неделя,
 5 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.