ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Спартак с ценна победа срещу Левски (Карлово) - СНИМКИ

PostHeaderIcon Спартак с ценна победа срещу Левски (Карлово) - СНИМКИ

Новини

Спартак (Плевен) спечели ценни три точки, след като надигра вкъщи Левски (Карлово) с 2:0. Двубоят бе от 13-ия кръг на Втора професионална лига. Противно на очакванията спартаковци не победиха чак толкова лесно. Те имаха териториално преимущество, но трудно стигаха до много чисти положения. Срещата започна добре за селекцията на Бойко Цветков, като още в 10-ата минута Крис Гади отблизо намери мрежата на гостите, след като оползотвори центриране от крилото на Николай Велков. След попадението плевенските футболисти продължиха да атакуват, но до края на полувремето така и не успяха да поразят вратата на противника за втори път.

В 27-та минута Григор Долапчиев не можа да вкара след шут от няколко метра, а десетина минути по-късно Крис Гади нацели гредата. Долапчиев изпусна още едно положение, като малко преди почивката остана сам срещу вратаря на Левски, но стреля в аут.
Плевенчани можеха и да бъдат наказани за своите пропуски, като в 43-ата минута Илиас Игнатидис се извиси над всички в наказателното поле, но ударът му с глава не намери опразненият ъгъл на вратата, пазена от Димитър Пантев.

През второто полувреме играта се водеше предимно в средата на терена, като Спартак проведе няколко опасни атаки, но те бяха предотвратени от защитата на гостите. Левски пък се опита на няколко пъти да застраши Пантев с удари от далеч, но без успех.
Така се стигна до последната минута на редовното време, когато таранът на Спартак Григор Долапчиев завърши една бърза контраатака, като с прехвърлящ удар матира за втори път стража на карловци за крайното 2:0.
{gallery}Spartak_Levski-Karlovo{/gallery}


Добавено в: Събота, 19 Ноември 2016 19:53

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.