ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Двама юноши на Спартак в стартовия състав на ЦСКА в мача за купата

PostHeaderIcon Двама юноши на Спартак в стартовия състав на ЦСКА в мача за купата

Новини
Двама юноши на Спартак ще излязат като титуляри за сегашния си тим ЦСКА в дербито за Купата на България между двата отбора във вторник. Крилото Момчил Цветанов и централният нападател Преслав Йорданов ще играят срещу отбора, в който са се изградили като футболисти. "Малкият шивач", както е известен синът на един от най-популярните бивши играчи на плевенчани Емил Цветанов, заби две попадения за "армейците" при последния домакински успех на ЦСКА над Германея с 3:0. Това беше официален дебют за Цветанов с червената фланелка, след като преди сезона претърпя операция.

26-годишният Преслав Йорданов пък е привлечен в мъжкия отбор на Спартак още на 18 години. През 2007 година добрите му изяви в тима от Плевен приковават вниманието на тогавашния треньор на Локомотив (София) Стефан Грозданов, който го взима при столичните "железничари". Освен за софийския Локомотив, Йорданов играе и за Локомотив (Мездра), Беласица (Петрич) и Черноморец (Бургас), а от началото на този сезон се присъединява към ЦСКА.

Старши-треньорът на софиянци Христо Янев вече е наясно със стартовия състав за гостуването на Спартак във вторник от 13.30 часа. Янев ще заложи на вратата на Стоян Колев, а четиримата в защита ще бъдат Кирил Динчев, Божидар Чорбаджийски, Александър Бранеков и Милен Кикарин. В средата на терена ЦСКА ще разчита на Йордан Йорданов, Самир Аясс и Борис Галчев, а по двата фланга на Момчил Цветанов и Николай Цветков. На върха на атаката ще е Преслав Йорданов.

Интересът към двубоя във вторник е голям, а от щаба на Спартак се притесняват, че капацитетът на стадион "Плевен" не позволява да побере всички желаещи. Билетите бяха пуснати в продажба и в интернет, като се очакват около 4000 фенове на ЦСКА да подкрепят любимците си. Освен екскурзията от София към Плевен феновете на "армейците" ще тръгнат и с лични автомобили, а за охраната на двубоя са мобилизирани 100 полицаи.

Те ще трябва да охраняват "червената" агитка от центъра на града до стадиона, както и организираното шествие на феновете на Спартак (Плевен).


Добавено в: Неделя, 25 Октомври 2015 18:40

Понеделник,
 29 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.