ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Ветераните на Спартак спечелиха футболен турнир в Коиловци

PostHeaderIcon Ветераните на Спартак спечелиха футболен турнир в Коиловци

Новини
Ветераните на Спартак (Плевен), в чиито редици се включи и селекционерът на националния ни отбор по футбол Ивайло Петев, спечелиха футболен турнир, който се проведе на 31 юли в село Коиловци. Гости на турнира бяха кметът на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков, заместник областният управител Красимир Иванов и кметовете на Клисура и Розино - Борис Спиров и Димитър Петров. В надпреварата участваха два отбора на домакините от ФК Бойчинов - основен състав и тим от ветерани, ФК Спартак (ветерани) и ФК Боримечка (Клисура). Първото място след равен мач с Бойчинов (Коиловци) и последвала поредица от дузпи завоюваха ветераните на Спартак.

Купата беше връчена от проф. Стойков, който поздрави всички участници за добрата игра. "Турнирът е една съхранена спортна традиция още от далечната 1974 година, достойна за пример на младите футболисти от общината и днес. Ние искаме да създадем приемственост между поколенията с този турнир, като част от възраждането на футбола в общината, който беше натикан в ъгъла от фалшиви местни герои", каза проф. Стойков.

На второ място в крайното класиране се нареди тимът на домакините от Бойчинов, следван от ФК Боримечка (Клисура) и отборът на ветераните от Коиловци.

Източник: Пресцентър на Община Плевен


Добавено в: Понеделник, 03 Август 2015 19:23

Петък,
 3 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.