ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Партизан и Ком вкараха шест гола, но не се победиха

PostHeaderIcon Партизан и Ком вкараха шест гола, но не се победиха

Новини
Партизан (Червен бряг) и Ком (Берковица) си вкараха шест гола, но в крайна сметка не успяха да се победят и срещата приключи наравно - 3:3. Двубоят бе от третия кръг на Северозападната "В" група, като домакините в хода на мача дори изоставаха на два пъти, но се добраха до точката. Както и преди седмица в Габрово, така и сега "партизаните" показаха завидна успеваемост в атака, но в защита допуснаха доста грешки, което им попречи да постигнат втория си успех в първенството. Берковските футболисти поведоха с 2:0, като точни в 15-ата и 30-ата минути бяха съответно Владислав Иванов и Цветелин Анжелов, от дузпа.

В 46-та минута вратарят на Ком Величков си отбеляза автогол, а в 53-ата минута Теодор Петков изравни резултата, преди Пламен Ненов да даде нова преднина на тима от Берковица. Крайния резултат оформи Дилян Димитров със силен удар отдалеч в 75-ата минута.

В следващия кръг отборът на Партизан отново ще бъде домакин, след като размени домакинствата си с тима на Левски 2007 и ще приеме гостите в среща, влизаща в програмата на традиционния Червенобрежки панаир. Двубоят е на 7 септември (неделя) от 17.00 часа.

Именно съставът от град Левски беше замесен в един от възловите мачове от играния трети кръг. Бърканичков, Блажев и сие гостуваха на Етър, като срещата се състоя в Трявна, заради ремонт на стадион "Ивайло", и доста измъчиха своите противници. Футболистите на Левски 2007 бяха много близо до точката, но пропуски в края и отменен гол, заради засада, ги лиши от частичния успех.

През първата част двата отбора играха равностойно, като ударите в очертанията на двете врати липсваха. В началото на второто полувреме Етър вдигна оборотите и направи много добри двайсетина минути. В 53-ата минута Иван Петков от "виолетовите" стреля ниско по земя в ъгъла, но вратарят извади в ъглов удар. След изпълнението му падна и единственият гол в мача, като защитникът Борислав Джарнавлиев засече топката в мрежата за 1:0.

Последните десет минути станаха инфарктни за търновци. В 80-ата след удар на гостите последва рикошет и корнер, а минута по-късно левчани вкараха гол, но тъчреферът бе маркирал засада и попадението беше отменено. Играчите на Левски 2007 оспориха решението на съдиите, като настана меле, при което капитанът им Ивайло Иванов остана да лежи на земята, като дори се наложи да дойде линейката и да го откара. Заради прекъсването реферът Даниел Цолов даде 7-минутно продължение, в което Левски 2007 можеше да изравни, но ударът на Великов мина покрай гредата.

След загубата отборът от град Левски остана пети с актив от шест точки, колкото имат и тимовете на Бдин, Академик (Свищов) и Видима-Раковски. Партизан заемат седмото място във временното подреждане с 5 точки, а последния състав от нашия регион - Ситомир, са предпоследни без точка. Вчера никополските футболисти загубиха у дома от Янтра с 0:2, като габровци изкопчиха победата с голове в последните 15 минути. В 4-ия кръг Ситомир ще пътува до Берковица за среща с местния Ком.


Добавено в: Понеделник, 01 Септември 2014 11:25

Събота,
 4 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.