ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Спартак с трета поредна загуба в контролите, пада от Академик с 0:1

PostHeaderIcon Спартак с трета поредна загуба в контролите, пада от Академик с 0:1

Новини
Спартак (Плевен) допусна трета поредна загуба в контролите от лятната подготовка на тима. Футболистите на Бойко Цветков претърпяха поражение с 0:1 при гостуването си в Свищов на местния Академик. Плевенчани отново играха много по-добре, както и в предишните си приятелски срещи, през първото полувреме, като владееха повече топката и държаха инициативата, но така и не успяха да отбележат. До почивката "синьо-белите" пропиляха три добри положения, като в състава им дебютира новото попълнение от Лудогорец Любомир Христов. Академик също имаха шанс да отбележат през първата част, но в 32-ата минута Красен Каравелов стреля в гредата. През вторите 45 минути бяха направени доста промени в плевенския отбор и домакините стигнаха до победно попадение в 66-ата, когато Велислав Денчев прехвърли резервния страж Радослав Михайлов и донесе успеха за "студентите" с 1:0.

Най-чистото положение за Спартак през втората част пропиля Васил Шопов. В 75-ата минута той бе изведен сам срещу свищовския вратар, но се забави и пропусна да реализира.

В 20-ата минута на двубоя много тежка контузия получи бившият футболист на плевенския Спартак и настоящ централен нападател на Академик Десислав Русев. Таранът на свищовлии бе откаран в плевенската болница със съмнения за счупена ръка.

Припомняме, че Спартак (Плевен) започна поредицата от контроли с победа над Ботев (Луковит) у дома с 3:2, но след това последваха три последователни загуби като гост - от Бенковски (Бяла) с 1:3, Ботев (Враца) с 1:2 и днес от Академик (Свищов) с 0:1.

Следващата проверка на спартаковци ще бъде на 2 август, когато възпитаниците на Бойко Цветков ще гостуват на Дунав в Русе.


Добавено в: Сряда, 30 Юли 2014 19:45

Събота,
 27 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.