ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Глобиха Спартак с 50 лева, агитката ползвала неправомерно пиротехника

PostHeaderIcon Глобиха Спартак с 50 лева, агитката ползвала неправомерно пиротехника

Новини
Зоналният съвет към БФС във Велико Търново наказа плевенския футболен клуб Спартак с глоба от 50 лева. Причината е нерагламентирано използване на пиротехнически изделия от феновете на отбора на двубоя с Етър от последния есенен кръг на първенството в Северозападната "В" група. Наказанието е наложено по доклад на дежурния делегат на срещата. В същото време Дисциплинарната комисия лишава от състезателни права за по един мач осем футболисти. Заради получени червени картони са санкционирани Пламен Ненов от Ком (Берковица), Любен Любенов от Бдин (Видин), Борис Петков от Локомотив (Мездра) и Ивайло Илиев от Янтра (Габрово).

Наложени са същите наказания и на Благовест Ангелов от Етър, Ахмед Салимов от Ситомир (Никопол), Милен Панчев от Левски 2007 и Антоний Балъков от Локомотив (Горна Оряховица). Причината обаче е натрупване на жълти картони на техните сметки.

Днес клубния фен-сайт spartak-pleven.bg публикува информация, че футболистите на ОФК Спартак Плевен ще продължат да тренират до 20-ти декември. До тази дата старши-треньорът на "синьо-белите" Бойко Цветков ще събира футболистите по три пъти в седмицата - в понеделник, сряда и петък, като заниманията ще се провеждат от 13.00 часа.

Надеждите в щаба на плевенчани са, че в следващите три седмици времето ще се запази благоприятно за поддържане на форма, преди отборът да бъде разпуснат и изпълнената с емоции година да бъде завършена подобаващо с банкет.


Добавено в: Понеделник, 02 Декември 2013 18:29

Понеделник,
 29 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.