ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Заради мъгла пропадна мача между Ситомир (Никопол) и Локомотив (Мездра)

PostHeaderIcon Заради мъгла пропадна мача между Ситомир (Никопол) и Локомотив (Мездра)

Новини
Гъстата мъгла беше причина за пропадането на двубоя от 13-ия кръг на Северозападната "В" група между отборите на Ситомир (Никопол) и Локомотив (Мездра), който трябваше да се проведе вчера от 14.00 часа в крайдунавския град. Дежурният делегат на срещата Венцислав Мишев, съдиите и двата отбора изчакаха половин час с надеждата, че мъглата ще се разсее, но напразно. В 14.30 часа длъжностните лица и треньорите на двата отбора стигнаха до общото мнение, че е невъзможно провеждането на мача. Сега се очаква Зоналния съвет към БФС във Велико Търново да пренасрочи двубоя за друга дата. Припомняме, че това е трето отлагане на мач на тима на Локомотив от началото на шампионата. Поради различни причини бяха отложени срещите с Партизан и Бдин.

Друг от отборите от Плевенски регион - Гигант (Белене) не успя да се противопостави на гостуващия Етър (Велико Търново) и загуби с 1:3. "Болярите" имаха превъзходство през целия двубой, като само 40 минути им бяха необходими за да решат мача в своя полза. В 14-ата минута защитник на беленчани спря топката с ръка в наказателното поле и главния съдия Симеон Къчовски отсъди дузпа, която Илиян Трифонов реализира. 6 минути по-късно гостите стигнаха до второ попадение дело на Димитър Байдаков. Беленският страж Иван Николов първо отрази опасен шут, но при добавката бе безпомощен.

Десетина минути след почивката интригата окончателно изчезна. Стражът на Гигант спря с нарушение нападател на Етър и реферът за втори път в мача отсъди 11-метров наказателен удар. Този път дузпата бе изпълнена точно от Байдаков и "виолетовите" поведоха с 3:0. В 77-ата минута домакините стигнаха до почетно попадение чрез Светослав Младенов. 3 минути по-късно полузащитникът на Гигант Калоян Ченков фаулира съперник и получи втори жълт и червен картон и бе отстранен от игра.

В град Левски пък се състоя регионално дерби, като отборите на Левски 2007 и Партизан (Червен бряг) не само, че не се победиха, но не успяха да си отбележат и нито едно попадение. Така след 13-ия кръг червенобрежани са шести с актив от 25 точки, Гигант (Белене) - 10-ти с 15, а Левски 2007 и Ситомир разделят 11-ата позиция с по 10 пункта.


Добавено в: Понеделник, 11 Ноември 2013 11:21

Петък,
 3 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.