ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Капитанът на Спартак пропуска дербито срещу Бдин

PostHeaderIcon Капитанът на Спартак пропуска дербито срещу Бдин

Новини
Един от основните играчи на Спартак Плевен през този сезон Тихомир Тодоров ще пропусне важния мач срещу Бдин (Видин), който ще се играе тази неделя от 14.00 часа. Причината е, че капитанът на "синьо-белите" е наказан за 1 среща заради червения картон, който халфът получи към края на двубоя от последния кръг срещу Партизан. Единият от двамата братя Тодорови е сред най-важните футболисти в селекцията на Бойко Цветков, като без него полузащитата на тима ще изпита доста трудности в предстоящото дерби срещу видинчани. Освен Тодоров, след мача в Червен бряг са наказани и трима футболисти на домакините. Това са Кирил Вълов, Петьо Славчев и Галин Великов. Те няма да могат да играят за своя отбор при предстоящото гостуване на Партизан на Левски 2007.

Добра новина за Спартак пък дойде след обявяването от Зоналния съвет във Велико Търново на наказанията след последния кръг. От решенията на Дисциплинарната комисия става ясно, че капитанът на Етър Росен Ванков ще трябва да почива принудително до края на есенния полусезон на Северозападната „В” група. Централният защитник е наказан с лишаване от права за три срещи заради червения картон, който получи в самото начало на двубоя със Ситомир (Никопол). Тогава той бе ударен с лакът от футболиста на гостите Георги Павлов и му отвърна. Реферът изгони и двамата, като никополският играч е наказан за 2 мача, тъй като деянието му било в игрова обстановка, а това на Ванков - при спряна игра.

Така защитникът на "болярите" няма да играе в последния кръг срещу Спартак в Плевен, а преди това ще трябва да пропусне и срещите срещу Гигант (Белене) и Ботев (Луковит). За предстоящото гостуване на етърци в Белене от състава на търновци ще отсъства и Светослав Караиванов, който натрупа пет жълти картона от началото на сезона и е със спрени права за един кръг.


Добавено в: Четвъртък, 07 Ноември 2013 11:15

Петък,
 3 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.