ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Ситомир се справи с Янтра и се укрепи в златната среда на Северозападната "В" група

PostHeaderIcon Ситомир се справи с Янтра и се укрепи в златната среда на Северозападната "В" група

Новини
Втора победа от началото на сезона в Северозападната "В" група записа тимът на Ситомир (Никопол). В среща от 7-ия кръг футболистите от крайдунавския град се справиха с отбора на Янтра (Габрово) с 2:1 и по този начин се укрепиха в златната среда в класирането на третата българска дивизия - десети с актив от 8 точки. Двубоят беше сравнително равностоен, като в последната минута на първото полувреме домакините поведоха, след като бранителят на Янтра Мартин Ангелов си отбеляза автогол. Така двата отбора се оттеглиха на почивка с гол аванс за Ситомир - 1:0.

През втората част габровските футболисти се окопитиха и на свой ред създадоха няколко опасности пред вратата на Ситомир. В 63-ата минута гостите успяха да изравнят чрез Даниел Дочев, а в следващата си атака можеха и да поведат, но Ивайло Христов останал сам срещу стража на никополчани не успя да реализира.

Съставът на Ситомир стигна до победата с голяма доза шанс, като в 65-ата минута Ахмед Салимов отправи удар и след рикошет, който излъга вратаря Митко Пантев, донесе победата за своя тим - 2:1. Любопитното в срещата бе, че в тима на домакините през втората част се появиха двама бивши габровски футболисти - Георги Павлов и Кристиян Иванов.

В следващия осми кръг на Ситомир предстои гостуване в Берковица на местния Ком, като двубоят е на 6 октомври (неделя) от 16.00 часа.


Добавено в: Понеделник, 30 Септември 2013 10:48

Сряда,
 15 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.