ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Отложиха дербито между Локомотив (Мездра) и Партизан (Червен бряг) за 9 октомври

PostHeaderIcon Отложиха дербито между Локомотив (Мездра) и Партизан (Червен бряг) за 9 октомври

Новини
Дербито от предстоящия 7-ми кръг от Северозападната "В" група между отборите на Локомотив (Мездра) и Партизан (Червен бряг) беше отложено за 9 октомври. Причината за пренасрочването на двубоя са здравословни проблеми на по-голямата част от играчите на Партизан. Вчера червенобрежани са предоставили медицински документи в зоналното ръководство на футболния съюз във Велико Търново, въз основа на които е било взето решение мачът да бъде отложен за 9 октомври (сряда) от 16.00 часа. От клуба от Червен бряг уточняват, че десет от техните футболисти са болни и не могат да играят. Лошата ситуация в Партизан идва малко след като тима стана победител на Плевенска област в квалификациите за Купата на Аматьорската футболна лига. Отборът ще продължи участието си в турнира, но вече на национално ниво.

До следващите срещи от надпреварата обаче има доста време. Сега "партизаните" трябва да се съсредоточат върху първенството на Северозападната "В" група. Следващият им двубой е идната сряда (2 октомври), когато гостуват на Ботев (Козлодуй) в друг отложен мач, но от 5-ия кръг на шампионата. По програма той трябваше да се състои на 15 септември, но дни преди това от козлодуйския тим алармираха, че половината им състав е със здравословни проблеми и срещата бе отложена.

Междувременно Зоналния съвет на БФС - Велико Търново направи още две промени в предстоящия кръг. Два двубоя от 6-ия кръг са изтеглени за петък. Така днес от 17.00 часа в Белене започва срещата на местния Гигант срещу едноименния състав от Павликени. Причината за изтеглянето на срещата в Белене е предстоящият в неделя частичен избор за кмет на общината. Също днес от 17.00 часа е пренасрочен и двубоят в Севлиево между Видима-Раковски и гостуващия Ком (Берковица).


Добавено в: Петък, 27 Септември 2013 10:20

Сряда,
 15 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.