ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Партизан и Етър наказани с лишаване от домакинство за 1 мач, заради сблъсъците на дербито в неделя

PostHeaderIcon Партизан и Етър наказани с лишаване от домакинство за 1 мач, заради сблъсъците на дербито в неделя

Новини
Дисциплинарната комисия към Зоналният съвет на БФС във Велико Търново обсъди вчера сблъсъците между агитките по време на дербито от последния кръг в Северозападната "В" група между отборите на Партизан (Червен бряг) и Етър. Членовете на комисията стигнаха до решението да бъде наложена еднаква санкция и на двата тима - лишаване от домакинство за по 1 среща. Припомняме, че на мача на градския стадион в Червен бряг в 22-ата минута настана меле на пистата, след като двама от феновете на "виолетовите" слязоха на нея, за да провокират домакините, които не им останаха длъжни и някои от техните привърженици също нахлуха на игрището, за да търсят саморазправа. Докато единствените двама полицаи на стадиона успеят да прекратят мелето, мачът беше прекъснат за 8 минути.

В началото на втората част на стадиона пристигнаха още четирима полицаи, но страстите вече бяха потушени. Важна предпоставка за да се стигне до инцидента е и фактът, че на стадиона в Червен бряг не е имало обособен сектор за гостуващата агитка и тя е била настанена непосредствено до публиката на домакините.

Зоналният съвет гледа видеозапис от двубоя, като изиска и доклади от длъжностните лица, след което реши да накаже и двата клуба за по 1 мач. Червенобрежани ще изтърпят своята санкция в осмия кръг, когато са домакини на Видима-Раковски (Севлиево), като все още не е уточнен неутралния терен, където ще се проведе двубоя.

Етър пък от своя страна ще домакинства на стадион “Раковски” в Севлиево в предстоящия си мач срещу Бдин (Видин), съобщиха от великотърновския клуб. Срещата е тази неделя, 29 септември, от 17.00 ч. Отборът на Видима-Раковски също е домакин в предстоящия кръг, но неговият мач срещу Ком (Берковица) ще се играе в петък.


Добавено в: Четвъртък, 26 Септември 2013 10:30

Сряда,
 15 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.