Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Тенис от най-високо ниво през март с двата „Мастърс 1000” турнира

PostHeaderIcon Тенис от най-високо ниво през март с двата „Мастърс 1000” турнира

Новини - Други спортове

Месец март слага началото на Мастърс 1000 сериите по тенис и то не с един, а с цели два турнира. Първо елитът на световния тенис ще се събере за надпреварата в Индиън Уелс, а веднага след нейния край предстои ново тенис шоу, този път в Маями. Едва ли ще изненадаме някого, като кажем, че основните фаворити за двата трофея са тенисистите от „голямата четворка”, но много близо до тях е и нашият Григор Димитров. Освен супер сблъсъци за гледане, ATP 1000 турнирите предлагат много и изкусителни срещи за залози. В Bet365 ще откриете различни видове залози, а ако се нуждаете от полезна информация за водещите букмейкъри, то Silentbets ще ви я осигури и ще ви насочи към печелившия начин на залагане.


Индиън Уелс

Далеч не е случайно, че Федерер, Надал и Джокович са сред основните фаворити за спечелването на първия Мастърс 1000 турнир за сезона. Именно това са тримата тенисисти, които са вдигали трофея в 12 от последните 13 негови издания. Джокович може да се похвали с цели пет титли, Федерер с четири, а Надал с три. Коефициентите за всички срещи са сумарно по-добри в Бет365, където дават бонус, ако депозирате за първи път. Разбира се, няма как да не добавим и името на настоящият номер едно Анди Мъри, който ще е допълнително мотивиран да спечели за първи път в кариерата си надпреварата в Индиън Уелс. Шотландецът спечели титлата в Дубай от ATP 500 категорията, която предхожда двата мастърса в САЩ, така че той определено има големи шансове за добро представяне и дори титла с оглед на недотам постоянните изяви на основните му конкуренти. Апетити към трофея обаче имат още много състезатели, като в това число влизат изненадващият победител в Акапулко, Сам Куери, а също и Ник Кириос, който отстрани Новак Джокович във същия този турнир. Във супер форма са още и вече спечелилите по две титли през този сезон Жо-Вилфред Цонга и Григор Димитров. 

Маями

Почти веднага след Индиън Уелс следва и надпреварата в Маями, където основните фаворити, поне към момента, са същите. Разбира се, това може да се промени в зависимост от представянето на топ играчите в първия Мастърс. При всички положения обаче, ако решите да се впуснете в залагания, то в това ревю за Bet365 от Silentbets.com ще разберете как да се регистрирате и да вземете 100 лв. бонус. Турнирът в Маями също е белязан от победи на голямата четворка, като в последните му 12 издания 10 са спечелени от Джокович, Федерер и Мъри. Любопитно е, че Рафаел Надал никога не е триумфирал, въпреки четирите си финала.

Шансовете на Григор Димитров 

Според специалистите, шансовете на Григор Димитров всъщност никак не са малки. Това, разбира се, се дължи на страхотното му представяне през последните месеци, като той е на трето място по събрани точки през тази година, след полуфинала си в Аустрелиън Оупън и титлите в Бризбейн и София. Българинът реализира няколко победи срещу играчи от топ 10 и очевидно е събрал нужната доза самочувствие, която в комбинация с безспорните му умения е истинско предизвикателство за всеки негов противник. Гришо пропусна няколко турнира след дългата му поредица от мачове, като би трябвало да излезе свеж и жаден за успехи на кортовете в САЩ. Предимство за него е и фактът, че той няма да защитава много точки, което съответно, при добро представяне, би му позволило отново да се завърне в топ 10.


Добавено в: Четвъртък, 09 Март 2017 20:22

Събота,
 18 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.