Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Добро представяне на плевенските бриджори на Държавното първенство за двойки в Пловдив

PostHeaderIcon Добро представяне на плевенските бриджори на Държавното първенство за двойки в Пловдив

Новини - Други спортове
В края на миналата седмица в Пловдив се проведе финалът на Държавното първенство по спортен бридж за двойки. Право на участие в него имаха 52 двойки от цялата страна, които спечелиха регионални турнири, предшествали надпреварата, информира Инфо Плевен. Сред участниците бяха и три двойки от Плевенска област - плевенчаните Румен Маринчев - Румен Върбанов и Светлин Антонов - Чавдар Андреев, както и Петър Гвоздев - Георги Петров от Червен бряг. През първите два дни финалистите ни изиграха 3 сесии по 26 дона, след което първите 22 двойки се класираха за финал „А“, а останалите - за финал „Б“.

Малко не достигна на двойката Чавдар Андреев - Светлин Антонов да се класира за финал „А”. След първите 3 сесии двамата плевенски бриджори останаха на 26-то място. Те частично се реабилитираха за това, след като убедително спечелиха финал „Б“, а това им отреди 23-то място в крайното класиране на Държавното първенство. Останалите двойки от нашата област са след 30-то място в крайното подреждане.

Първенството бе предавано по интернет и наблюдавано от бриджори от цял свят. Следващото състезание по спортен бридж ще е финалът на Държавното отборно първенство, което ще се проведе отново в Пловдив. В надпреварата, която ще бъде между 6 и 9 февруари, ще вземат участие 12 тима от страната, сред които е и плевенският бридж-отбор „Найтингейл”.

Източник: infopleven.com


Добавено в: Понеделник, 27 Януари 2014 13:06

Сряда,
 1 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.