Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Слабо представяне на "Тетрон" в първенството на Северната "А" група по тенис на маса

PostHeaderIcon Слабо представяне на "Тетрон" в първенството на Северната "А" група по тенис на маса

Новини - Други спортове
Слабо се представят през този сезон тенисистите на плевенския клуб "Тетрон" в първенството на Северната "А" група по тенис на маса. Младите състезатели на треньора Владимир Петков допуснаха три тежки загуби по време на последния за годината турнир, който се проведе в град Шумен. Освен плевенчани в тази дивизия участват още 7 отбора - "Враца", "Сталия" (Берковица), "Академик" (Свищов), "Етър" (Велико Търново), "Полис" (София), както и шуменските клубове "Кабаков" и "Роко". Липсата на средства доведе до трансфериране в софийския "Полис" на най-добрия тенисист на плевенския тим - Шенол Ебазер. Без него СКТМ "Тетрон" се явиха на турнира в Шумен с основно юношески състав - Даниел Станчев, Николай Дашев и Милен Николов. Това логично доведе до три поредни загуби за плевенчани.

Младите тенисисти на "Тетрон" загубиха с по 0:4 от лидерите "Полис" (София), берковския "Сталия" и домакините от "Кабаков". Съставът на "Етър" (Велико Търново) не се яви за турнира и отборите, които трябваше да играят с него записаха служебни победи с по 4:0. Така след изиграването на всички двубои от първия етап на шампионата плевенския "Тетрон" заема предпоследното седмо място с актив от 7 точки, като нашите изпреварват само "болярите" от "Етър", които са в дъното без спечелен мач и с 6 точки.

Отборите на СКТМ "Враца" и "Полис" са лидери с по 13 точки след двата турнира за есенния полусезон. След тях с 12 точки се нарежда "Роко" (Шумен). Четвърти е "Академик" (Свищов) с 11 точки, пети "Кабаков" (Шумен) с 10, следван от "Сталия" (Берковица) - с 9. Вторият етап на първенството по тенис на маса в Северната "А" група ще стартира през месец февруари във Враца. През април Шумен ще домакинства на мачовете от заключителната фаза на първенството.

Източник: вестник "Посредник"


Добавено в: Петък, 27 Декември 2013 17:58

Сряда,
 1 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.