Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ "Спортист на годината" и в ОУ "Климент Охридски"

PostHeaderIcon "Спортист на годината" и в ОУ "Климент Охридски"

Новини - Други спортове
След като миналия петък стана ясен носителя на приза "Спортист на Плевен" за 2013 г., от Основно училище "Климент Охридски" дойде новината, че за девета поредна година техните ученици са избрали своя "Спортист на годината". На официална церемония в понеделник бе обявен и награден най-добрият спортист сред учениците в школото за 2013 година. За участие в гласуването бяха номинирани шестима ученици от спортовете бадминтон, футбол и лека атлетика. Чрез таен вот в училището беше определена за Спортист №1 бадминтонистката от 6 клас Ралица Николаева, която тази година стана шампион с отбора на ОУ "Климент Охридски" на общински, областни и зонални кръгове на Ученическите игри.

Нейни подгласници станаха футболистът Тони Трифонов от 7 клас и шестокласничката Детелина Стефанова от тима по бадминтон. Победителят в гласуването получи купа, грамота, състезателна ракета и професионални перца от "Спортиста на 2012 година" на ОУ "Климент Охридски" - бадминтонистката Габриела Дундакова.

Призьорите получиха поздравления от училищното ръководство, а за присъстващите на церемонията ученици бе изнесена шоу програма и проведена томбола, на която бяха раздадени спортни награди.

Източник: infopleven.com


Добавено в: Сряда, 18 Декември 2013 11:49

Сряда,
 1 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.