Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Обявяват "Спортист на Плевен" за 2013 година на 13 декември

PostHeaderIcon Обявяват "Спортист на Плевен" за 2013 година на 13 декември

Новини - Други спортове
В петък, 13 декември в Актовата зала на общината ще бъде обявен победителят в класацията за "Спортист на Плевен" за 2013 година. Номинирани са 21 състезатели в 11 вида спорт. Победителят ще бъде определен традиционно чрез анкета между специалисти в спортните клубове, Ученическата спортна школа и Държавното спортно училище "Георги Бенковски", журналисти и представители на властите, сред които областният управител, кметът и заместниците му, съобщават от общината. Припомняме, че през последните две години носител на Почетния плакет за Спортист на годината в Плевен бе боксьорът Детелин Далаклиев, който и сега има много големи шансове за получаване на отличието.

Освен "Спортист на годината", ще бъдат връчени награди и в категорията "Перспективен млад състезател" в две възрастови групи - до 14 и до 18 години, в които са номинирани 35 състезатели. Традиционно ще бъдат обявени и отбор и треньор на годината за Плевен. За треньор на годината са номинирани 16 специалисти.

Отборите на Плевен в елитните групи по баскетбол за мъже, волейбол и хандбал за жени тази година имат незавидно класиране, а футболният Спартак е в аматьорската група, което е затруднило участниците в анкетата. Някои не са определили отбор на годината, тъй като считат, че няма достоен за тази награда в момента.

Тържественото награждаване ще стане в петък от 11.00 часа.


Добавено в: Вторник, 10 Декември 2013 13:17

Петък,
 3 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.