Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Плевенчанин ще представлява България на европейското по муай тай

PostHeaderIcon Плевенчанин ще представлява България на европейското по муай тай

Новини - Бойни спортове

Кикбоксьорът от плевенския клуб Скорпион - Димитър Пенчев ще участва на европейското първенство по муай тай. Това стана факт днес след победата му в Монтана. Там Пенчев спечели шампионската титла на България. Така той ознаменува дебюта си в този стил. Митко е многократен шампион на България по кикбокс - стиловете К1 и лоу-кик, но досега никога не се е качвал на ринга за битка в официално състезание по муай тай. Вчера дебютира с успех над врачанин, който издържа до втория рунд. Днес пък плевенчанина превърна първото си участие в триумф. На финала в категорията до 67 кг той се наложи по точки над Севдалин Славов от ИККЕН (София).

Любопитното е, че двамата бяха съотборници в софийския тим по време на възродената професионална лига, която отборът им спечели убедително. Днес Славов видимо отстъпваше на съперника си, но издържа до края на мача.

Победата осигури на Митко участие в предстоящото европейско първенство по муай тай. Домакин ще е Израел. Това ще е втората континентална надпревара през тази година за плевенския състезател. Той е сигурен участник и на първенството на Стария континент по кикбокс, което ще се проведе в края на октомври.


Добавено в: Неделя, 12 Юни 2016 19:01

Петък,
 17 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.