Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Трима вицешампиони от Ловешко в Горна Оряховица

PostHeaderIcon Трима вицешампиони от Ловешко в Горна Оряховица

Новини - Бойни спортове

Трима състезатели от Ловешка област се разминаха на косъм с шампионската титла по борба класически стил. В крайна сметка трябваше да се задоволят със сребърни медали. Това се случи в Горна Оряховица, където се проведе държавното лично първенство за деца.

В категорията до 35 кг единственият представител на едноименният клуб от Тетевен – Дамян Иванов се сбори много добре до финала. Там обаче не успя да преодолее на-резултатният борец на шампионата – Айредин Хюсеин от Локомотив-93 (Варна).

Тежка бе задачата на Антони Въчев при 53-килограмовите. Състезателят от Ловеч се конкурираше с 24-ма. Справи се отлично, достигайки до схватката за титлата. Не успя да я спечели срещу самоковеца Атанас Терзийски. Лоренцо Илиянов дублира успеха на съотборника си – Въчев. Стори го в категорията до 38 кг. В нея отстъпи единствено на финала срещу Адриян Романов от кюстендилския клуб Васил и Георги Илиеви.

Ловешкият тим имаше и двама свои представители при най-тежките - +73 кг. Николай Георгиев стана 9-и, а Йордан Мирчев – 12-и.


Добавено в: Понеделник, 21 Март 2016 11:23

Неделя,
 19 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.