Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Цветослав Симеонов от БК Изобор (Плевен) вицешампион на България

PostHeaderIcon Цветослав Симеонов от БК Изобор (Плевен) вицешампион на България

Новини - Бойни спортове

Снимка: Архив "Плевен спорт"

Със сребърен медал се завърна от Сливен състезателят на плевенския клуб по борба Изобор – Цветослав Симеонов. Града под сините камъни бе домакин на държавното лично първенство в класическия стил за кадети. 177 борци от цяла България излязоха на тепиха.

Симеонов бе в категорията до 42 кг. Той спечели веднъж и се класира за финала. Там обаче загуби от бургазлията Димитър Христов и трябваше да се задоволи с второто място. На четвърта позиция тук приключи съотборникът му Десислав Вълчев. В битката за бронза го изпревари Денис Ибров от Хасково.

С медал се размина друг представител на плевенския клуб – Джими Деянов. При 100-килограмовите той завърши на пето място. Същата позиция и за Габриел Георгиев от Класик (Белене). Той влезе в схватки в категорията до 63 кг, където конкуренти бяха 25 кадети. Сред тях имаше и двама от Изобор – Валентин Йонов завърши в края на втората десетка, а Красимир Цанков с няколко позиции зад него.

При 50-килограмовите съотборникът им Велислав Цветанов е девети. Същото бе класирането и на беленчанина Мирослав Пачунков до 85 кг. Други борци от Класик (Белене) - Александър Ангелов и Илиян Братов приключиха съответно 16-и (кат. 58 кг) и 18-и (кат.69 кг).


Добавено в: Сряда, 24 Февруари 2016 19:23

Неделя,
 19 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.