Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ В Плевен започна първия кръг от Държавното първенство по бокс за мъже

PostHeaderIcon В Плевен започна първия кръг от Държавното първенство по бокс за мъже

Новини - Бойни спортове

Днес в зала "Спартак" започна първия кръг от Държавния лично-отборен шампионат по бокс за мъже и Купа България. 128 боксьори от 34 боксови клуба в страната ще излязат на ринга през следващите пет дни, информира за Инфо Плевен Стефан Кръстев, главен съдия на състезанието. От днес до 21 ноември Плевен ще бъде център на бокса в България, като двубоите ще се провеждат всеки ден от 15.00 часа. В събота от 10.00 часа ще се състоят финалните боеве в десетте категории.

В първенството ще вземат участие и двата плевенски боксови клуба - "Спартак" и "Мизия 80", като те ще бъдат представени от по четирима боксьори. На ринга ще се качат и двама състезатели на боксовия клуб в Червен бряг.

"Очакваме да се представят добре боксьорите. Аз съм от дълги години в бокса и се радвам, че домакин на това първенство е Боксов клуб "Спартак" (Плевен), който любителите на този спорт знаят, че беше лишен последните три-четири години да няма състезания", сподели още Стефан Кръстев. Той допълни, че организацията е много добра и изказа своите благодарности за това на председателя на БК "Спартак" Борислав Георгиев.


Добавено в: Вторник, 17 Ноември 2015 20:25

Неделя,
 19 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.